Разследването за убийството на Любомир Милчев-Денди приключи. Последната експертиза на трупа

...
Разследването за убийството на Любомир Милчев-Денди приключи. Последната експертиза на трупа
Коментари Харесай

Приключи разследването за мистериозната смърт на Денди

Разследването за убийството на Любомир Милчев-Денди завърши. Последната експертиза на натрупа на светския хроникьор е подготвена. Предстои наблюдаващият прокурор да се запознае с материалите по делото и да реши дали да повдигне обвиняване за ликвидиране против незнайно лице. Дали Денди ще получи правдивост, към момента е под въпрос. Тук изниква значителен проблем, а точно, че няма нито един обвинен.

Единствената нишка за проверяващите остава резултатът от последната експертиза на натрупа на Милчев. Тя е финалната част от следствието и очакванията на следователите са да ги насочи към възможен палач - да открият негово ДНК, косъм или различен биологичен материал по тялото на Денди. Това е малко евентуално, защото тази експертиза е направена постмортем, а Милчев бе в болница в кома над един месец, където тялото му бе поддържано чисто и постоянно обръщан, с цел да не получи кръвоизливи, написа " България Днес ".

Над година след гибелта на екстравагантния публицист, публицист и най-много страховит цигулар няма и диря от индивида, който го преби в личния му дом, довело до мъчителната му гибел месец по-късно в Окръжна болница.

Въпреки напъните си проверяващите не могат да заловен дирите на мистериозния убиец. Разпитани са голям брой очевидци, само че все още органите на реда нямат никаква визия кой може да е килърът на Денди и каква тъкмо е повода за тази животинска експанзия.

На 17 февруари Денди бе открит в безпомощно положение в жилището си наоколо до столичната черква " Св. Георги ". Милчев бе признат по неотложност в Окръжна болница " Св. Анна " и в границите на една седмица, до момента в който към момента беше постоянен, бе подложен на няколко черепно-мозъчни интервенции. Въпреки напъните на лекарите на 27 март Денди издъхна.

Версиите, по които работят от Софийската градска прокуратура, са няколко - ликвидиране от ревнивост при изблик на яд от негов непосредствен, ликвидиране поради полезности, скрити в жилището на Милчев. Въртеше се и версия, че Денди е паднал, която бе бързо опровергана. Градската прокуратура изрично не проверява версията за акцидент. Това споделиха преди време за вестника от правната институция, а представителят на Окръжна болница Антон Луков също изрично отхвърли, че това е допустимо.

" Денди е бил грубо пребит, най-вероятно с тежък предмет. Цялото му лице е смазано, контузиите му са жестоки и породени от някого изцяло целеустремено. Няма по какъв начин тези пострадвания да бъдат породени от рухване ", сподели Луков малко откакто Милчев бе признат по неотложност в " Св. Анна ". От прокуратурата стигнаха също до този извод.

Не е изяснено дали Денди е пребит с ръце, или е налаган с корав предмет, само че второто е по-вероятно. Това също ще се обясни, откакто резултатът от последната експертиза излезе. А дали тя ще насочи проверяващите към килъра му, не е ясно, само че е малко евентуално.

За страдание, по всичко проличава, че килърът на Денди ще се измъкне и едва ли в миналото ще се разбере кой е и каква е точната причина за тази нечовешка експанзия. 

Кристофър Кем още веднъж свири

Младият музикант и непосредствен другар на Денди с артпрякор Кристофър Кем ненадейно се появи пред аудитория. Кем потъна в конспиративност незабавно след кончината на Денди. За финален път е бил забелязан с майка си на опелото на своя по-възрастен настойник през април в столичния храм " Света Петка ".

В неизменимото си черно облекло, младежът от Плевен, който публично се води цигулар в локалния спектакъл, още веднъж се изявява като махленски музикант. Кем засвири в подлеза на " Орлов мост ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР